Foglalja le pihenését akár azonnal!

Érkezés

Távozás

Szobák száma

Vendégeink véleménye

“Nagyon szépek lettek a felújított szobák, de sajnos a fürdőszoba ajtaja nem volt becsukható. Ez kicsit kényelmetlen volt,de összességében meg voltunk elégedve mindennel és nagyon jól éreztük magunkat.”

2022. január 03.

“A szoba tisztasága kiemelkedő volt! Ritkán találkozunk ilyen tisztántartott szobákkal - csak így tovább! Köszönjük”

2021. október 04.

“Nagyon elégedett voltam a szállodával.”

2021. november 02.

“Tiszta szoba, kényelmes ágy, kedves személyzet fogadott minket!”

2022. május 22.

“Egy éjszakát töltöttünk a Kristály szállodában. Rendezett tiszta szálloda,ottartózkodásunk alatt színvonalas szolgáltatásban részesültünk. Elégedettek vagyunk !!! Kedvesen fogadtak,minden rendben volt,a meghirdetett időben elfoglaltuk a szobát. A szoba és a fürdő modern,tiszta és tágas.Az ágy kényelmes.A szálloda épülete tiszta rendezett ,van lift. Az étkező helyiség kulturált.A parkolás megoldott a szálloda melletti parkolóban. A reggeli kiadós, friss és minőségi. A többi szolgáltatásról nem tudunk véleményt mondani,mert nem használtuk ki. A szálloda elhelyezkedése elég kedvező volt 10 perc sétára van a balaton és a város főtere is kb 10-15 perc séta. Köszönjük a vendéglátást,ha ismét Keszthelyen járunk szívesen foglalunk szobát a Kristály szállodában.”

2022. június 08.

“Minden a legnagyobb rendben volt. A személyzet nagyon kedves, a szoba tiszta, kényelmes az ágy, nincs kifeküdve.:) Összességben azt kaptuk, amit ígértek.”

2022. április 20.

“Nagyon kellemes környezet, kedves, udvarias személyzet. Tiszta, kényelmes szoba, változatos, ízletes ételek, bő választék reggelire. A bónusz levesebéd isteni volt. A párom szülinapi köszöntése kellemes meglepetés .
Köszönjük a figyelmet! ”

2021. december 09.

“Szuper volt minden. Nagyon kedves , segítőkész személyzet. Változatos, finom ételek. A szoba tiszta, rendezett. A masszázs fenomenális volt.”

2022. április 21.

“Fantasztikus volt! Visszatérünk! :)”

2022. április 05.

“Nagyon jól éreztük magunkat férjemmel mindenki kedves és segítőkész volt. Ezért is döntöttünk úgy férjemmel hogy jövő márciusban egy egész hetet fogunk eltölteni.”

2021. november 22.

Tisztaság
97%
Kényelem
95%
Személyzet
97%
Ár-érték
93%
Szoba
96%
Étterem
89%
Elhelyezkedés
96%
Megközelíthetőség
99%
Szolgáltatások
92%
Wellness
87%

Kiemelt ajánlataink