Foglalja le pihenését akár azonnal!

Érkezés

Távozás

Szobák száma

Vendégeink véleménye

“Jó szívvel ajánlom mindenkinek! Teljes mértékben elégedettek voltunk azt kaptuk amit a weboldalon ajánlottak. Kérésünkre a lefoglalt szoba típusát azonnal módosították. Kedves barátságos családias igényes szállás. Legközelebb is ezt választanánk!”

2024. július 13.

“Nagyon jól éreztük magunkat és minden nagyon csodálatos volt Köszönjük a felejthetetlen élményeket nagyon sokat fogunk oda járni a közel jövőbe ”

2024. március 11.

“Minden nagyon jó volt. Kedvesek és segítőkészek voltak velünk. Köszönjük!”

2024. február 15.

“A welness nem vettük igénybe, így ott meghagytam a 10 pontot, remélem valóban olyan jó. Amire nem kérdeztek rá, de nekem nagyon fontos volt, az az idegenvezetés Keszthelyen. A programot Önök biztosították 2023.12.31.-én. Szenzációs volt. A hölgy mindent tudott, amit lehetett Keszthelyről tudni. Nagyon élveztük a programot. Javaslom, hogy tegyék fel a kérdések közé ezt is. Azok akik részt vettek ezen, mindenki imádta.”

2024. január 02.

“Az itt eltöltött idő számomra pihentető volt. Ízletes finom ételeket kóstolhattunk. A szoba kényelmes és tiszta volt. A személyzet segítőkész- udvarias és végtelenül kedves. :-) Ajánlom minden pihenni vágyónak :-)”

2023. november 27.

“Szüleim töltöttek itt egy hosszú hétvégét. Nagyon tetszett nekik a hely. A személyzet nagyon udvarias, kedves és segítőkész volt velük. Extra kérést is messzemenően teljesítették. Köszönök mindent!”

2023. november 01.

“Jól éreztük magunkat, köszönjük szépen”

2023. szeptember 08.

“4.alkalommal töltöttünk Önöknél pár napot. Mint mindig jól éreztük magunkat. Pozitíven értékeltük az első alkalom és a mostani között a változást, minden téren. Köszönjük a kiszolgálást, az ellátást, az odafigyelést mindenre kihatóan. Igen ajánlottam eddig is a Szállodát és ezutánis ajánlani fogom.”

2023. szeptember 07.

“Nagyon kellemes kis hotel. Kis spitz kutyákkal jól éreztük magunkat. A reggelik változatosak, és ízletesebb voltak Biztosan visszatértünk meg. ”

2023. augusztus 18.

“kényelmes igényes hotel ár értékarány is megfelelő. kedves és segitőkész dolgozokkal”

2023. június 17.

Tisztaság
97%
Kényelem
95%
Személyzet
97%
Ár-érték
93%
Szoba
95%
Étterem
90%
Elhelyezkedés
96%
Megközelíthetőség
99%
Szolgáltatások
93%
Wellness
87%

Kiemelt ajánlataink