Étterem

Reggelinél és vacsoránál is megtalálhatók büféasztalunkon a nemzetközi ételek és a tradicionális magyar specialitások.

Szállodánkban az alapanyagok és a kiszolgálás kiváló minősége az elsődleges szempont.

A tökéletes nap indításáért

Kezdje a napját egy kiadós reggelivel. Szállodánk éttermében minden nap bőséges büféasztalon nemzetközi, illetve hazai ízekkel kombinált meleg és hideg fogásokkal várjuk vendégeinket.

Reggeli időpontja: 7:30 - 10:00 

Ebéd

Egy hosszú városi séta, vagy egy tartalmas wellnesezés után sok szeretettel várjuk vendégeinket egy könnyed ebédre, ahol mesterszakácsunk A' la carte étlapjáról kínálunk tradícionális ételeket egy kicsit újragondolva.

Ebéd időpontja: 12:00 - 13:30 

A'la carte étlapunk

A nap zárásaként

Esti büféasztalunk választékában megtalálhatók a hagyományos magyar és nemzetközi ízek mellett a vegetáriánus ételek, valamint különleges házi süteményeink is. Főételeinket köreteink tesznek még változatosabbá.

Salátabárunk friss leveles salátával, ropogós zöldségekkel, hagyományos magyar ecetes savanyúságokkal, és különféle ízesített öntetekkel várja vendégeinket.

Vacsora időpontja: 18:00 - 20:00

Speciális étrend

Ételérzékenységgel rendelkező vendégeinknek személyre szabott ételeket kínálunk előzetes egyeztetés alapján. 

A Kristály Hotel Executive séfje

Vanko Attila
                                                                                                                                       

Egészen kicsi korom óta tudtam, hogy ezt a szakmát akarom választani, már hatodikos koromban közöltem édesanyámmal, hogy szakács leszek. Az általános iskola után így egyenes út vezetett a vendéglátás felé. 1996-ban szereztem meg a szakács képesítésem a budapesti Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző  Iskolában.

Az iskola befejezése után külföldön kamatoztattam tudásomat. Angliában 16 évig éltem, ahol két saját éttermet vezettem.  Anglia után lehetőségem volt 8 hónapot Svájcban dolgozni mint Chef De Partie.

Hazatérve Magyarországra 2021- ben a mester szakács képesítést szereztem.

Azóta rendszeresen vizsgáztatom a jövő gasztronómiai szakembereit a Nagykanizsai Thúry György Szakképző Iskolában.

Mielőtt a Kristály Hotel csapatába kerültem, Hévízen és Zalacsányban dogoztam séfként, illetve séf helyettesként.

Az általam készített ételek visszanyúlnak a tradicionális magyar konyhához, mégis egy picit más köntösben jelennek meg, melyek nem csak látványban, de ízekben is elvarázsolják vendégeinket.

 


Kiemelt ajánlataink