Őszi Kedvezmény
Reggelinél és vacsoránál is megtalálhatók büféasztalunkon a nemzetközi ételek és a tradicionális magyar specialitások.
Szállodánkban az alapanyagok és a kiszolgálás kiváló minősége az elsődleges szempont.
A tökéletes nap indításáért
Kezdje a napját egy kiadós reggelivel. Szállodánk éttermében minden nap bőséges büféasztalon nemzetközi, illetve hazai ízekkel kombinált meleg és hideg fogásokkal várjuk vendégeinket.
Reggeli időpontja: 7:30 - 10:00
A nap zárásaként
Esti büféasztalunk választékában megtalálhatók a hagyományos magyar és nemzetközi ízek mellett a vegetáriánus ételek, valamint különleges házi süteményeink is. Főételeinket köreteink tesznek még változatosabbá.
Salátabárunk friss leveles salátával, ropogós zöldségekkel, hagyományos magyar ecetes savanyúságokkal, és különféle ízesített öntetekkel várja vendégeinket.
Vacsora időpontja: 18:00 - 20:00
Speciális étrend
Ételérzékenységgel rendelkező vendégeinknek személyre szabott ételeket kínálunk előzetes egyeztetés alapján.
A Kristály Hotel Executive séfje
Vanko Attila
Egészen kicsi korom óta tudtam, hogy ezt a szakmát akarom választani, már hatodikos koromban közöltem édesanyámmal, hogy szakács leszek. Az általános iskola után így egyenes út vezetett a vendéglátás felé. 1996-ban szereztem meg a szakács képesítésem a budapesti Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskolában.
Az iskola befejezése után külföldön kamatoztattam tudásomat. Angliában 16 évig éltem, ahol két saját éttermet vezettem. Anglia után lehetőségem volt 8 hónapot Svájcban dolgozni mint Chef De Partie.
Hazatérve Magyarországra 2021- ben a mester szakács képesítést szereztem.
Azóta rendszeresen vizsgáztatom a jövő gasztronómiai szakembereit a Nagykanizsai Thúry György Szakképző Iskolában.
Mielőtt a Kristály Hotel csapatába kerültem, Hévízen és Zalacsányban dogoztam séfként, illetve séf helyettesként.
Az általam készített ételek visszanyúlnak a tradicionális magyar konyhához, mégis egy picit más köntösben jelennek meg, melyek nem csak látványban, de ízekben is elvarázsolják vendégeinket.