Foglalja le pihenését akár azonnal!

Érkezés

Távozás

Szobák száma

Főoldal / Masszázs szolgáltatások

Masszázs szolgáltatások

Ön melyiket élvezi a legjobban?

Egy frissítő svéd-, egy lazító thai-, vagy lávakővel egy távol-keleti – …esetleg egy kényeztető aromaterápiás masszázs?

Nálunk tapasztalt szakemberek segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb rekreációs kezeléseket, hogy ne bízzuk a véletlenre az Ön teljes kikapcsolódását…

A különböző masszázstechnikákban közös, hogy a kezelt szervben helyi, és az egész testre kiterjedő hatásokat váltanak ki. A legismertebb hatás, hogy a masszírozott területen vérbőség alakul ki, a bőr több tápanyagot kap, a káros anyagok gyorsabban kiürülnek. Az izmok fellazulnak, a görcsök feloldódnak, bennük olyan anyagok képződnek, amelyek fokozzák a teljesítőképességet. A masszázs hatása túlterjed a kezelt testrészen. Ezt a mai orvostudomány azzal magyarázza, hogy az idegek az ingert a kezelt testrészhez vezetik, amelyen keresztül a belső szervek működése is pozitívan befolyásolható. A hagyományos keleti orvoslás ezzel szemben a masszázsnak az életerő (csí, prána) áramlását befolyásoló hatásával magyarázza ezt a hatást.

Pozitív élettani hatásai:

 • Megnyugtat,
 • Lassítja a bőr öregedését,
 • Jó hatással van az izmokra, ízületekre,
 • Csökkenti a fájdalmat,
 • Fokozza a keringési rendszer működését.

Kérjük Vendégeinket, hogy a masszázsok javallataival, ellenjavallataival kapcsolatban kérjék masszőrünk segítségét!

Egy kis ízelítő a masszázsfajtákból

Stresszoldó masszázs (Fej, Nyak, Váll)

A stresszoldó masszázsnál főként a lazító és simító technikák dominálnak. Hatékony módja az energiaszint növelésének, a szellemi teljesítmény fokozásának, a fájdalmak csökkentésének. Egy hosszantartó, kellemes, ellazult érzetet eredményez a szervezetben, mely az egész közérzetre pozitív hatással van.

 • Ár: 6 900 Ft / 25 perc
 • Ár: 9 900 Ft / 50 perc

Frissítő sportmasszázs

Ennek a masszázsformának az alapja a svédmasszás, ám annál valamivel erőteljesebb és intenzívebb így jobban hat a mélyizomzatra. A leghatékonyabb módja a merev és letapadt izmok fellazítására. Azok számára is ajánlott, akik kifejezetten mozgásszegény életmódot folytatnak.

 • Ár: 6 900 Ft / 25 perc

Relaxáló aromamasszázs

A frissítő masszázs és az illóolajok jótékony hatását ötvözi. A masszázs során használt illóolajok a bőrön keresztül felszívódnak és az egész szervezetre frissítő hatást gyakorolnak. Vizelethajtó, gombaölő, baktériumölő, gyulladás csökkentő hatásuk mellett a bőrt belülről táplálják, regenerálják.

 • Ár: 6 900 Ft / 25 perc
 • Ár: 9 900 Ft / 50 perc

Frissítő, revitalizáló aromamasszázs

Hagyományos gyúró és dörzsölő technikákat alkalmazó masszázs. Élénkítő, de egyúttal lazító hatással van a test szöveteire és izomzataira. Serkenti a vérellátást, és helyreállítja a nyirokáramlást egész megújulást okozva a szervezetnek.

 • Ár: 6 900 Ft / 25 perc
 • Ár: 9 900 Ft / 50 perc

Mézes masszázs

A méz tisztítja és méregteleníti a szervezetet. A mézzel végzett masszázs segíti a test megfelelő energiaszintjének szabályozását, valamint visszaállítja az egészséges egyensúlyt. Kimagasló vitamintartalma eljut a bőr mélyebb rétegeibe is és az ott felgyülemlett salakanyagokat kiszívja.

 • Ár: 6 900 Ft / 25 perc
 • Ár: 9 900 Ft / 50 perc

Celulit masszázs

Különösen a narancsbőr által érintett területek állapotának javítását célzó masszázsforma. A cellulit masszázs során alkalmazott kombinált fogások, egymás hatását erősítve serkentik a kezelt területek vér-, és nyirokkeringését, fokozzák a bőr alsó laza kötőszöveti rostjainak és zsírsejtjeinek oxigénellátását, anyagcsere-folyamatait. A javuló anyagcsere segíti a zsírsejtekben felszaporodó pangó folyadék ürülését, javítja a kötőszöveti rostok rugalmasságát, feszességét. Az alakformáló masszázs hatására a kezelt terület egyenletesebbé, formásabbá válik.

 • Ár: 6 900 Ft / 25 perc
 • Ár: 9 900 Ft / 50 perc

Lávaköves masszázs

A kézzel történő masszírozás helyett vulkáni üledékes kőzetű sima, lapos köveket használnak, melyeket felhevítve a test különböző akupresszúrás pontjaira helyeznek. A lávaköves masszázs javítja a keringést, méregtelenít, és teljes relaxációt biztosít. Hatása azonnal érezhető, hiszen a masszázs során stimulálják az energia pontokat.

 • Ár: 11 900 Ft / 60 perc
Vissza

Kiemelt ajánlataink