Foglalja le pihenését akár azonnal!

Érkezés

Távozás

Szobák száma

Vendégeink véleménye

“A szoba tiszta volt, a fürdő szintén.A személyzet kedves és mindenben a segítségünkre volt. Az ételek finomak voltak. Köszönjük .”

2021. november 21.

“Nagyon jól éreztük magunkat férjemmel mindenki kedves és segítőkész volt. Ezért is döntöttünk úgy férjemmel hogy jövő márciusban egy egész hetet fogunk eltölteni.”

2021. november 22.

“A személyzet kiváló!!!!!
Nagyon jól éreztük magunkat , ajánlani fogjuk.
Az alábbiak csak a szállodának.
Egyetlen probléma volt, hogy az összetolt ágyak szét csúsztak.
Információként : a 303 fürdőszobába a ventilátor nem indulbe. Az infra szauna ajtaja egy erősebb nyitás esetén lefogszakadni. A jakuzzi motorja erős nyikorgó hangot ad, amit most még kisebb költséggel lehet javítani. Nem irigylem a karbantartót. ”

2021. november 13.

“Nagyon elégedett voltam a szállodával.”

2021. november 02.

“Szuper volt minden , választékos reggeli és vacsora szuper a wellness részleg, nem voltak sokan így minden nagyon kényelmesen használható volt ,a masszázs és a privát jaccuzi is nagyon jó, a személyzet szuper kedves különösen a recepciós magas vékony fiatal kisasszony mindenben alt rendelkezésünkre, a másik recepciós hogy a kijelentkezesnel nem volt a toppon 2 masszázs helyett 4 et számolt volna de mindent korrigált mikor mondtam hogy csak 2 volt osszesegeben minden szuper és rendben volt jövőre is megyünk!”

2021. november 02.

“Nagyon kellemes hangulatú hotel,kényelmes, tágas,tiszta szoba. A személyzet nagyon kedves. Közel van a parthoz, a belváros is elérhető 10 perces sétával. Ár-érték arány kiváló !”

2021. november 09.

“A szoba tisztasága kiemelkedő volt! Ritkán találkozunk ilyen tisztántartott szobákkal - csak így tovább! Köszönjük”

2021. október 04.

“Mindenki nagyon kedves segítőkész volt. ”

2021. december 02.

“Elfelejtették a masszázst, amit 1 hónappal előtte a foglalással igényeltünk, a távozás napján 10kor adtak időpontot, de nem szóltak, hogy egyszerre csak egy ember mehet. Így sajnos nekem le kellett mondanom a masszázsról, mert nem fért bele ennyi idő nekünk a távozás napján már. A falak papír vékonyak, a szomszéd szobában lévőktől nem tudtunk aludni. Csalódottan távoztunk.”

2021. november 15.

Tisztaság
98%
Kényelem
96%
Személyzet
96%
Ár-érték
92%
Szoba
97%
Étterem
87%
Elhelyezkedés
97%
Megközelíthetőség
98%
Szolgáltatások
94%
Wellness
87%

Kiemelt ajánlataink