Híreink partnereinknek

2012 Január 04.

Boldog Új Évet Kívánunk miden kedves partnerünknek! Sikeresen zajlott a Helikon Park Rendezvényközpontal együtt tartott első közös “Keszthelyi Szilveszter” amelynek szervezésében szállodánk dolgozói oroszlánrészt vállaltak

2012 Február

Szállodánk is részt vesz a Nyugat Balatoni Térségmarketing nonprofit Kft álltal 50.000 példányban megjelenő “Travel” magazinban amely számos külföldi és belföldi vásáron vesz részt

2012 Március

Szállodánk legújabb szolgáltatása a meghitt romantika és a szállodánk nyujtotta élmények jegyéban a “Privát Jacuzzi”, amelyet vendégeink a nap minden szakában bérelhetnek .Szolgáltatásunk a környéken egyedülálló melyet nem scsak szállóvendégeink vehetnek igénybe.

2012 Április

A Hostware Kft szállodánkat keresztmarketingel a Turizmus Panoráma Buletin szállodánkat a napi hírlevelének címoldalán reklámozta, közzétéve ezzel hogy mi is a Hostvare programjára tértünk át.

2012 Május

Szállodánkban ezentúl lehetőség van a félpanziós vacsora elköltésére is melyet partneréttermünkből szállítunk a helyszínre és helyben szervírozzuk vendégeinknek.

2012 Június

Lezárult a “Vállalat folyamat menedzsment támogatása a Kristály Hotelben”  pályázat kivitelezése.