Gyakori kérdések

Van-e lehetőség félpanziós ellátással foglalni a szállást?

Igen, természetesen, ha igény van rá, a svédasztalos büféreggelin kívül vacsoralehetőséget is biztosítunk éttermünkben. 3 fogásos menüt kínálunk vendégeinknek 2.900 Ft / fő / alkalom áron. Gyermekadag vacsora: 1.750 Ft/ fő / alkalom

Milyen bababarát szolgáltatásokkal rendelkeznek?

A szobákba kérésre bekészítünk babaágyat és babafürdető kádat, valamint a reggelihez biztosítunk etetőszéket.

Milyen fizetőeszközöket fogadnak el a szállodában?

Vendégeink szállodai költségeket rendezhetik készpénzzel (HUF és EUR), bankkártyával, illetve hitelkártyával (VISA, Master Card, Maestro Card), Nemzeti Üdülési Csekkel, OTP és MKB Széchenyi Pihenőkártyával, banki átutalással hiteles céges aláírással történő megrendelés esetén, cwc unittal.

Mennyire van távol a szálloda a Balaton-parttól és a városközponttól?

Szállodánk a Balaton-parttól mindössze 300 méterre, a Városi Strandtól 500 méterre található, de javasoljuk az autót a szálloda parkolójában hagyni, mert a part közelében általában fizető parkolók találhatók.
A városközpont pedig mindössze 500 méterre kezdődik a szállodától, ami a Fő térnél indul, majd a Sétálóutcában folytatódik.

Jár-e kedvezmény a szállásból a gyermekeknek?

Gyermekkedvezményeket a szobaáraknál is feltüntettük és ott is hangsúlyozzuk, hogy a gyermek után járó kedvezményt csak akkor áll módunkban megadni, ha két felnőttel alszik közös szobában. Kedvezmények életkor szerint az alábbiak: 0 – 6 éves korig 100%, 6 – 12 éves korig 40%. Idegenforgalmi adót a 18 év alattiak után nem kell fizetni.

A wellness szolgáltatásokért kell fizetni?

A jakuzzi, a Himalája sószoba, ametiszt gőzfürdő, karbonszálas infra szauna, és a bio infra szauna valamint a napozóterasz használatát 8 – 21 óra között, a szobaár tartalmazza. Felárat csupán a lugosító (turmalin kristályos) infra szauna-, Black Care infra szolárium, masszázs szolgáltatásokért kell fizetni.

Kerékpárkölcsönzésre van lehetőség? Ha van, mennyiért?

Igen, szállodánkban korszerű mountain bike-okat lehet bérelni, melyeknek 3 óra hosszára 800 Ft, egész napra pedig 2600 Ft a bérleti díja. Azért is fontos vendégeink számára, hogy ezt a lehetőséget biztosítsuk, mert szállodánktól 50 méterre halad a Balatoni Bringakörút, melyen kényelmesen és gyönyörű természeti környezetben vált elérhetővé a környező települések, közel – és távol akár a Kis-Balaton Természetvédelmi Területe is…

Vannak nem-dohányzó szobáik?

Az összes szobánkban fel van szerelve a tűzjelző, egyetlen szobánk sem dohányzó. Dohányzásra csak a szállodán kívül van lehetőség.

Van lehetőség zárt parkolóra a szállodában?

Igen, a szálloda alagsorában rendelkezünk mélygarázzsal, mely 1.800 Ft / éj / autó áron igénybe vehető.

Van klimatizált szoba?

Igen, szállodánkban 5 db klimatizált szoba található, ezek kétágyasak, és 3.500 Ft / szoba / éj felárért vehetők igénybe.